Menu

Ook U kunt een een Assist(ent) hebben!

Inloggen

Maak kennis met Fiscaal Assist en de man achter het bedrijf: Dick Schouten, uw specialist op het gebied van fiscale dienstverlening uit Tollebeek. Dick levert met Assist laagdrempelige fiscaal-gerelateerde diensten voor zowel particulieren als bedrijven in de Noordoostpolder en daarbuiten. 

Dick Schouten is specialist op het gebied van belastingzaken en administratie, met ruim 30 jaar ervaring bij internationale bedrijven is hij als geen ander in staat u optimaal te adviseren en van dienst te zijn op het gebied van uw fiscale zaken.

Dick neemt u zoveel mogelijk zaken uit handen op het gebied van uw belasting en administratie. U levert de benodigde zaken aan en hij regelt de rest. Assist ontzorgt!

Assist onderscheidt zich verder door de transparante manier van werken, haar betrokkenheid bij de klant en de expertise binnen het vakgebied. Plus natuurlijk ook de concurrerende prijs-kwaliteit verhouding die geboden wordt.

Waar kunt u onder meer voor terecht bij Assist?

Assist levert een uitgebreid dienstenpakket voor zowel bedrijven als particulieren.

Ondernemingen kunnen bij Assist terecht voor onder meer:

 • Fiscale dienstverlening
 • Bedrijfseconomische en management consultancy
 • Interim werkzaamheden
 • Bedrijfsadministratie

Particulieren is Assist van dienst op het gebied van:

 • Belastingen (aangiftes en advies)
 • Begeleiding inzake de persoonlijke financiën.

Deze website bestaat uit 2 gespecialiseerde onderdelen voor respectievelijk bedrijven en particulieren. Op de onderliggende pagina's bieden we u uitgebreide informatie met betrekking tot ons dienstenpakket.

Particulier

Als particulier kunt u bij Assist Administratie & Belastingen terecht voor de volgende diensten:

 • Belastingen (aangiftes en advies)
 • Begeleiding inzake de persoonlijke financiën

Op de pagina van de dienst in kwestie vindt u meer informatie.

Laat uw bedrijf groeien dankzij financieel advies van Assist

Dick Schouten van Assist Aministratie & Belastingen staat ondernemingen in
De Noordoostpolder bij met deskundig en persoonlijk financieel advies. Zowel op management, fiscaal als bedrijfseconomisch niveau kunt u vertrouwen op zijn brede kennis en jarenlange ervaring.

Profiteer van een onafhankelijke frisse blik op uw onderneming, gericht op het blijvend verbeteren van het functioneren van uw organisatie. Maak gebruik van zijn grote netwerk bij doorverwijzingen naar de juiste instanties voor management ondersteunende, notariële of juridische hulp.

Op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied analyseert hij knelpunten en biedt doel- matige oplossingen aan. Dick ondersteunt u bij het opstellen van planningen en begrotingen (o.m. exploitatiebegrotingen, liquiditeits- prognoses en rendementsberekeningen). Op zowel operationeel als strategisch niveau is hij u van dienst.


Ook voor budgettering, kosten- en opbrengstbewaking bent u bij Dick Schouten en Assist vanzelfsprekend aan het juiste adres. Want niet alleen de planning is van belang, ook tijdens de uitvoering zal een vinger aan de pols gehouden moeten worden zodat er tijdig bijgestuurd kan worden.


Via maand/kwartaalrapportages voorziet Dick u van regelmatige terugkoppelingen zodat u te allen tijde volledig op de hoogte bent.


Tevens zijn er op gezette tijden evaluatiegesprekken met betrekking tot de ontwikkelingen binnen uw organisatie.


Assist helpt u groeien!


Uw bedrijfsadministratie in vertrouwde handen bij Assist!

Bedrijven in de Noordoostpolder (maar natuurlijk ook daarbuiten) vinden in Dick Schouten en Assist Aministratie & Belastingen een ervaren partner waarbij de financiële en salaris-
administratie in vertrouwde handen is. En daar blijft het niet bij, dankzij zijn fiscale expertise staat hij bedrijven ook op het gebied van belastingzaken bij, waardoor Assist uw onderneming met recht een totaalpakket kan bieden.

Dick staat klaar voor elke onderneming, van groot tot klein met oplossingen passend bij uw situatie. Zijn aanpak kenmerkt zich door persoonlijk contact en betrokkenheid.

Bij elke onderneming is een goede administratie van essentieel belang en de keuze voor de juiste partij om uw bedrijfsadministratie te laten verzorgen is dus minstens zo belangrijk.


Bij Dick Schouten en Assist bent u aan het juiste adres om dit optimaal te laten verzorgen. Jarenlange ervaring en een diepe kennis van de materie, in combinatie met onze accurate werkwijze garanderen dit. U kunt bij Dick terecht voor zowel uw financiële administratie als uw salarisadministratie.


Uitbesteding van uw administratie geeft u de zekerheid dat alles perfect geregeld is terwijl u tegelijkertijd meer tijd overhoudt voor uw kerntaken.


Dick werkt met Assist volledig volgens de wettelijke richtlijnen, maakt gebruik van veelzijdige professionele software en voorziet u van regelmatige, eenvoudig te begrijpen rapportages. Zodat u optimaal inzicht heeft in uw financiële positie en resultaten en daardoor beschikt over de juiste informatie voor het nemen van belangrijke beslissingen. Vanzelfsprekend verzorgt hij ook uw jaarafsluiting.


Geïnteresseerd of wilt u gebruik maken van de diensten van Assist? Bel dan met Dick Schouten op 06 - 57 93 21 17 of stuur een email naar mail@administratieassist.nl

Kunt u ook een assist gebruiken bij uw Belastingen?

Dick Schouten levert met Assist Administratie & Belastingen een uitgebreid pakket aan diensten voor particulieren op het gebied van belastingen. Hij neemt u graag alle belastingzorgen uit handen!

In de praktijk raken veel mensen het overzicht kwijt door het woud aan verschillende regelingen, uitzonderingen, aftrekposten en fiscale faciliteiten. Om over de veranderende wetgeving nog maar te zwijgen.


Dick is u met raad en daad van dienst en biedt een laagdrempelige oplossing voor al uw particuliere belastingzaken. Profiteer van vele jaren ervaring en deskundigheid. Laat u daarnaast verassen door de aantrekkelijke tarieven van Assist.


Dick is met Assist actief in de gehele Noordoostpolder maar ook daarbuiten.


Wat kan Assist zoal voor me betekenen op het gebied van particuliere belastingen?


Belastingaangifte en advies


Dick Schouten verzorgt uw jaarlijkse belastingaangifte zodat u verzekerd bent van de optimale aangifte voor uw situatie. Geen zorgen meer over vergeten aftrekposten of gemiste fiscale voordelen. Hij kan uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen, maar ook de verwerking van loonheffingen, alsmede aangiften en advisering omtrent schenk- en erfbelasting, plus natuurlijk de voorlopige teruggave.


Toeslagen


Dick verzorgt met Assist zowel de aanvragen als de mutaties inzake uw toeslagen (zowel het doorgeven van wijzigingen als het stopzetten van toeslagen).


Gevolgberekeningen m.b.t. de aankoop van een woning, afsluiten lijfrentepolis, e.d.


De gevolgen op het gebied van inkomen en belasting maakt hij voor u inzichtelijk, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Verzorgen van bezwaar- en beroepschriften


Vanzelfsprekend verzorgt hij ook de eventueel benodigde bezwaar- en beroepschriften met betrekking tot de bovenstaande zaken.

Assist verzorgt begeleiding inzake de persoonlijke financiën

Er zijn vele situaties denkbaar waardoor iemand het overzicht kwijt kan raken op het gebied van de financiën. Op zo'n moment is het raadzaam deskundige begeleiding in de hand te nemen die samen met u licht in de duisternis schept voor wat betreft uw inkomsten, uitgaven en schulden. Om zo financiële problemen en achterstanden (met alle bijkomende kosten) te voorkomen.

Dankzij zijn expertise en jarenlange ervaring kan Dick u deze ondersteuning bieden. Hij begeleidt u bij het aanpassen van uw bestedingspatroon en het voorkomen van (nieuwe) schulden.

Dick Schouten verzorgt met Assist geen bewindvoering, de dienst bestaat uit de begeleiding bij het op orde krijgen van uw persoonlijke financiën. U draagt ten alle tijden zelf de verantwoording over uw financiële situatie. En dit is ook de beste methode, want juist op deze wijze leert u uw financiën weer helemaal in eigen hand te nemen en te houden.

Dick Schouten begeleidt via Assist Administratie & Belastingen particulieren in zowel de Noordoostpolder als daarbuiten bij het weer op orde krijgen van de persoonlijke financiën en het geven van financiële rust.


Op basis van de NIBUD-methode wordt allereerst uw persoonlijke situatie in kaart gebracht en beoordeeld. Middels een stappenplan brengt Dick vervolgens samen met u uw administratie weer op orde en verschaft inzicht in uw inkomsten en uitgaven.

Geïnteresseerd of wilt u gebruik maken van de diensten van Assist? Bel dan met Dick Schouten op 06 - 57 93 21 17 of stuur een email naar mail@budgetassist.nl

Zakelijk

Ondernemingen kunnen bij Assist Administratie & Belastingen terecht voor een totaalpakket aan zakelijke diensten:

 • Belastingen / fiscale ondersteuning
 • Financieel advies (management & bedrijfseconomisch)
 • Bedrijfs administratie

Op de pagina van de dienst in kwestie vindt u meer informatie.

Assist: Verstand van zaken op fiscaal gebied

Voor fiscale dienstverlening in De Noordoostpolder en omstreken kunt bij Dick Schouten en Assist Aministratie & Belastingen terecht. Dé specialist op het gebied van belastingen voor ondernemingen.

Regelingen veranderen met enige regelmaat, wetswijzigingen worden doorgevoerd en fiscale faciliteiten worden aangepast. Als ondernemer is het bijna ondoenlijk om op de hoogte te blijven en hier optimaal op in te spelen.

Als specialist op het gebied van belastingen is Dick Schouten op de hoogte van alle (veranderende) wetten en regels. Hij voorziet uw onderneming van deskundig advies op het gebied van de complexe fiscale wetgeving en zorgt ervoor dat u binnen de regels van de wet zoveel mogelijk voordeel haalt en zo min mogelijk belasting betaald. Daarnaast helpt hij uw fiscale kansen optimaal te benutten.


Dick Schouten van Assist staat voor fiscaal advies op maat. Profiteer van vele jaren ervaring en deskundigheid.


Naast advisering en begeleiding kunt u bij Assist terecht voor de volgende zaken:


 • Aangifte omzetbelasting (maandelijks of per kwartaal)
 • Aangifte intracommunautaire prestaties (diensten en leveringen)
 • Aangifte vennootschapsbelasting en dividendbelasting
 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Berekening van loonheffingen
 • Bezwaar- en beroepsschriften


Ook voor fiscaal advies bij bedrijfsovername, advies en ondersteuning bij de oprichting van een besloten vennootschap en/of een stamrecht B.V alsmede het maken van afspraken met de belastingdienst en begeleiding bij controles door de belastingdienst kunt u bij Dick terecht.


Assist , uw totaalpartner op zakelijk fiscaal gebied.


Geïnteresseerd of wilt u gebruik maken van de diensten van Assist? Bel dan met Dick Schouten op 06 - 57 93 21 17 of stuur een email naar mail@fiscaalassist.nl

Interim werkzaamheden

In de periodes dat u behoefte heeft aan extra ondersteuning binnen uw organisatie kunt u vertrouwen op de deskundige diensten van Dick Schouten. Want ook voor interim werkzaamheden bij u op kantoor kunt u bij Assist Administratie & Belastingen terecht.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wegwerken van achterstanden, vervanging bij ziekte of zwangerschap, het opvangen van een tijdelijke piek of een onverwachte toename van de bedrijfsactiviteiten.

Op zeer korte termijn kan hij bijspringen binnen uw organisatie. Dankzij zijn gedegen kennis en vele jaren ervaring kunt u er op vertrouwen dat de werkzaamheden in deskundige handen zijn.

Dick Schouten staat voor persoonlijk contact, duidelijke communicatie en inlevingsvermogen.

Hij is beschikbaar voor zowel korte als langlopende interim projecten, binnen een straal van 50 km rond De Noordpoostpolder. Minimaal 3 aangesloten uren per dagdeel.

Dick Schouten is inzetbaar voor de volgende interim werkzaamheden:

 • Financiële administratie (Grootboek-, Debiteuren- en/of Crediteurenadministratie)
 • Projectadministratie
 • Productieadministratie
 • Opstellen van belastingaangiftes (in-/exclusief bespreking)
 • Overige financieel economische of administratieve werkzaamheden

Op basis van de te verrichten werkzaamheden en de te verwachten periode wordt in overleg met u een tarief vastgesteld.

Geïnteresseerd in de interim werkzaamheden van Dick Schouten en Assist? Bel dan met Dick Schouten op 06 - 57 93 21 17 of stuur een email naar mail@assist-act.nl

Contact

Assist Administratie & Belastingen
Sperwer 18
8309 CM Tollebeek

Telefoon: 06 57 93 21 17
Email: mail@assist-act.nl

Beconnummer 572.792